Unfocused

Unfocused #2

(Συνεχίζοντας την καινούρια «παράδοση», ορισμένα πραγματάκια που μου τράβηξαν την προσοχή τον τελευταίο καιρό)

  • Οι καταπληκτικές αφίσες του 58ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

 

 

  • Το People Run, αγώνας δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων που διοργανώνεται στο Κτήμα Συγγρού για 3η συνεχή χρονιά την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Υπάρχει και αγώνας 1 χιλιομέτρου για παιδιά, καθώς και δραστηριότητες που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Αν σας ενδιαφέρει μια διαφορετική εμπειρία στο δάσος, δηλώστε εδώ.

 

  • ‘Έναν φοβερό πίνακα που ενημερώνει για πόσο καιρό μπορούμε να καταψύξουμε το κάθε φαγώσιμο (όχι, δεν μπορούμε εις τους αιώνας των αιώνων απ’ότι φαίνεται..).

 

  • Το τελευταίο τρέιλερ του Stranger Things που προσωπικά το περιμένω κανα χρόνο τώρα κι επιτέλους έρχεται!interactive_original_t_1581_107656135_type12905

 

  • Το soundtrack του Lalaland και η μαγική του ικανότητα να σε παρασύρει (το έβαλε πρόσφατα να παίζει μια φίλη στο σπίτι της και συνειδητοποίησα πόσο καιρό είχα να το ακούσω).la-la-land-20168723
  • Αυτή η φοβερή πατατοσαλάτα με αβοκάντο από VeggieSisters που μου τράβηξε το ενδιαφέρον και θα την κάνω μέσα στην εβδομάδα σίγουρα!! Αγαπάω σαλάτες και ειδικά όταν έχουν τέτοια απίθανα υλικά.

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Unfocused #2”

  1. Μ’ αρέσει αυτή η κατηγορία! Οι αφίσσες εξαιρετικές! όσο για το Lalaland πρέπει να είμαι στη μειοψηφία που δεν το έχει δει ακόμη!
    (ps. πρέπει να ξαναδω τι και από πότε έχω στην κατάψυξη!!!)

    Μου αρέσει!

    1. Χαίρομαι που σου αρέσει! Για το Lalaland, απλά δες το. Κι εμείς δεν πήγαμε σινεμά να το δούμε, το είδαμε σπίτι κι από τότε πρέπει να το έχουμε δει πάνω από 10 φορές (κι ο σύζυξ-πατέρας στο κόλπο)
      (για τα κατεψυγμένα, τρόμαξα! Το έχω παρακάνει σε πολλά)

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.